Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι Τρίτεκνες Οικογένειες θα Πληρώνουν Τροφεία στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς


Αγαπητοί τρίτεκνοι,

Στις 22 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε Δημοτικό Συμβούλιο στο νέο Δημαρχείο όπου πάρθηκε απόφαση μεταξύ άλλων οι τρίτεκνες οικογένειες να πληρώνουν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.

Ο Σύλλογος μας θεωρεί απαράδεκτη τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης. Οι τριτεκνοι του Δήμου μας ποτέ δεν πλήρωναν τροφεία. Η απόφαση πάρθηκε κατα πλειοψηφία αγνοώντας την πρόταση του κ. Σελέκου να μπεί σε ονομαστική ψηφοφορία.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τόσο ο κ. Σελέκος όσο και ο κ.Τσατσαμπάς ζήτησαν την απαλλαγή των τρίτεκνων οικογενειών απο τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Μετά την τοποθέτηση του Αντιπροέδρου του συλλόγου μας ξέσπασε πόλεμος μέχρι που διέκοψαν το δημοτικό συμβούλιο για να ηρεμήουν τα πνεύματα. Ο Δήμαρχος κ.Μαραβέλιας αντί να απαντήσει στα ερωτήματα που του θέσαμε σχετικά με το τι μας έλεγαν προεκλογικά και τι έκαναν τελικά μετεκλογικά άρχισε την προσωπική επίθεση εναντίον μας λέγοντας ότι "κάποιοι έρχονται στο Δημοτικό συμβούλιο και διαβάζουν ποιήματα και μάλιστα χωρίς να είναι ενημερωμένοι"(σελ.63 των πρακτικών της 18ης Συνεδρίασης 22।12।2010) .

Σε αυτό απαντάμε ότι εμείς μιλάμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους τρίτεκνους συμπολίτες μας και δεν τους κοροϊδεύουμε. Η σημερινή Δημοτική Αρχή θα είναι οι άνθρωποι που ο Χαϊδαριώτικος Λαός θα τους θυμάται για το κοινωνικό πρόσωπο που έδειξαν στις δύσκολες ημέρες που ο κόσμος τους είχε ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου