Σελίδες

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Πρόσκληση για Εκδηλώσεις Διαμαρτυρίας απο την Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.


Αγαπητοί τρίτεκνοι,

Η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) προσκαλεί όλους τους συλλόγους από όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν στις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (γιατο προωθούμενο νομοσχέδιο και τη χορήγηση των επιδομάτων με εισοδηματικά κριτήρια) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα ως εξής:


1. Την ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12/2010 και ώρα 11.00 π. μ έξω από τη ΒΟΥΛΗ, όπου τα Δ.Σ. μαζί με όλους τους τρίτεκνους θα διαδηλώσουν την ΈΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ τους για τα προωθούμενα μέτρα.

2. Την Παρασκευή 17/12/2010 και ώρα 6.30 μ. μ έξω από τη ΒΟΥΛΗ, όπου τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων τριτέκνων από όλη την Ελλάδα, θα κάνουν ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.


Σημείωση: Η επιχειρούμενη εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων, όπως τουλάχιστον φαίνεται από το ΄΄ Μνημόνιο ΄΄ δεν έπρεπε να είναι στα μέτρα για αύξηση των εσόδων.

΄΄ Επιπλέον, οι ελάχιστες συντάξεις και τα οικογενειακά επιδόματα δε θα περικοπούν και τα πιο ευάλωτα στρώματα θα αποζημιωθούν από τις πιθανές αρνητικές συνέπειες των πολιτικών ΄΄(Μνημόνιο, σελ 66).

Συμπέρασμα: Πουθενά στο Μνημόνιο δεν αναφέρεται τίποτα για εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων ή περιορισμός δαπανών για επιδόματα κοινωνικής πολιτικής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου