Σελίδες

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Απόφαση του Νομικού Προσώπου Βρεφονηπιακών Σταθμών για κατάργηση των Δωρεάν Τροφείων για τις Τρίτεκνες Οικογένειες

Αγαπητοί Τρίτεκνοι Χαϊδαριώτες,

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου το Διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας αποφάσισε μεταξύ άλλων:
  • Κατάργηση των Δωρεάν Τροφείων για τις Τρίτεκνες Οικογένειες
  • Αύξηση των Τροφείων και
  • Μετεγκατάσταση του 4ου Παιδικού σταθμού (στην ουσία μιλούν για κλείσιμο του συγκεκριμένου σταθμού πηγαίνοντας μερικά παιδιά στον άλλο παιδικό σταθμό του Δάσους και τα υπόλοιπα στον πρώην ΙΒΣΑ)

Με την απόφαση αυτή η Δημοτική Αρχή μας δείχνει για άλλη μία φορά ότι δεν στηρίζει τις τρίτεκνες οικογένειες. Προεκλογικά δεσμεύτικαν πώς θα εξομοιώσουν τις τρίτεκνες οικογένειες με τίς πολύτεκνες και αντί αυτού καταργούν τα δωρεάν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, κλείνουν το κολυμβητήριο όπου μας διαβεβαίωναν ότι οι τρίτεκνοι θα ήταν δωρεάν, απέλυσαν 40 άτομα απο το πνευματικό κέντρο (εκεί είχαμε έκπτωση 50%) με αποτέλεσμα κάποιες δραστηριότητες του να μην λειτουργούν.

Ο Σύλλογος Οικογενειών Τριών Τέκνων Δήμου Χαϊδαρίου δηλώνει την αντίθεση του σε αυτές τις ενέργειες και καλεί όλους τους Τρίτεκνους την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ. ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου