Σελίδες

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Αγαπητά μας μέλη,
 
Ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Παναγιώτης Πέτρουλαςγια τα προβλήματα  και την αγωνία χιλιάδων νέων τρίτεκνων οικογενειών οι οποίες ακόμη δεν έχουν πληρωθεί για πρώτη φορά αλλά δεν γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν και μιλάμε για περίπου 9.500 τρίτεκνες οικογένειες.
Αναφέρει ότι :

1. Όσες τρίτεκνες μητέρες έχουν λάβει ειδοποίηση από τον ΟΓΑ ότι θα πληρωθούν τον Φεβρουάριο 2013, περίπου 3.000 στην Ελλάδα, σε αυτές τις οικογένειες θα καταβληθεί το επίδομα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος.

2. Οι υπόλοιπες νέες τρίτεκνες μητέρες που δεν έχουν ειδοποιηθεί ότι θα πληρωθούν, χρειάζεται άμεσα να αποστείλουν στο φαξ : 210 5200052, φωτοτυπία του Εκκαθαριστικού Εφορίας 2012, γράφοντας απαραίτητα πάνω ότι έχουν καταθέσει αίτηση για επίδομα τρίτεκνων στον Δήμο…(να αναφέρουν τον Δήμο),καθώς και έναν αριθμό επικοινωνίας τηλεφώνου. Αυτό αφορά μόνον όσους ανήκουν στον ΟΓΑ Αθηνών.
3. Για τους λοιπούς τρίτεκνους εκτός Αττικής, χρειάζεται να αποστείλουν άμεσα τα στοιχεία τους στις Υποδιευθύνσεις του ΟΓΑ εκεί που ανήκουν (Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Λάρισα, Λαμία, Πάτρα, Τρίπολη,Ηράκλειο).
4. Καταβάλλεται προσπάθεια για τους υπολοίπους τρίτεκνους, δηλαδή για αυτούς που θα στείλουν τα στοιχεία στο φαξ, να τους καταβληθούν τα επιδόματα τον Απρίλιο 2013.

5. Ως προς τις νέες τρίτεκνες μητέρες που γέννησαν έως και την  31/10/2012 , αλλά δεν κατέθεσαν αίτηση για το επίδομα, ο κ. Διοικητής απεδέχθη το αίτημα του Συλλόγου μας, προκειμένου από αύριο το πρωί να πηγαίνουν οι τρίτεκνες μητέρες στους ανταποκριτές του ΟΓΑ και να καταθέτουν αίτηση για το επίδομα του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου